Bográcsozás, és bukósisak plexi

dirt-bike-330815_640Sokszor összejövünk a haverokkal hétvégente, ha az idő úgy engedi. Úgy volt, hogy ezen a hétvégén is kimegyünk motorozni, közben a csajok meg bográcsoznak valamit. Hát az idő nem volt túl kegyes hozzánk, de ezt is megoldottuk.

A hétvége

Persze mindig azon a hétvégén lesz rossz idő, amikor tervezünk valamit. Már nagyon elegem van belőle. Bezzeg, amikor dolgozunk, tuti a 30 fok.

Szóval azt terveztük, hogy kimegyünk, motorozunk, bográcsozunk, de egy száraz fadarabot sem találtunk volna így maradtunk bent. Laci haverom nagy ötlete volt, hogy hazaugrik a gázégőért, és a garázsban simán megfőzzük az ebédet, ahogy terveztük, bográcsban. Tulajdonképpen igaza volt, így is meg lehet oldani a főzést. A lényeg, hogy mégis bográcsozunk.

A kaja főzés, amolyan csajos dolog, így miután kicsit elállt az eső, gondoltuk, hogy lelépünk motorozni egyet. Persze nem arról van szó, hogy ne akarnánk pucolni, meg aprítani, meg kavargatni, de valahogyan mégis csak jobb ez nélkülünk.

Persze a csajoknak sem kell bemutatni minket, hogy milyenek vagyunk, ők is tudták, hamarabb lesz kaja, ha mi lelépünk, így elzavartak minket.

A domboldalban van egy agyon ó hely, ahol szuperül lehet motorozni. Igaz, eső után kissé csúszós, de nekünk így is jó lesz.

Sisakot, és motort vettünk, és már indultunk is. Persze nem ilyen időre számítottunk, de ha már kint voltunk, gondoltuk, vissza már nem fordulunk, így egymás után tettük a köröket. Ákos haverom akkorát esett, mint a nagyágyú, majd szétröhögtük magunkat rajta, persze azért örültünk, hogy nem sérült meg, csak a sisak sérült egy kicsit, de az is az miatt, hogy mérgében eldobta. Persze nem ilyen időre készültünk nyakig sárosan tértünk vissza a házhoz.

Miután a csajok látva Ákost, hogy nyakig sáros, azt se tudták merre forduljanak, hogy ne látszódjon az, hogy kinevetik. Jól dühbe is gurult, a sisakot odavágta a garázs sarkába mérgébe, de úgy, hogy a bukósisak plexije leesett, és belepattant a bográcsba. Na a csajok úgy kiakadtak, hogy majd leszedték a fejét. Ez után, jobbnak is láttuk, ha inkább bemegyünk a házba.

A rossz idő ellenére végül volt motorozás, bográcsozás, meg minden féle. Ákos sisakját simán egy plexi cserével meg lehet javítani, így nem kell új sisakot vásárolnia szerencsére.