205 55 r16 nyári gumi, a legjobb, amivel valaha találkoztál!

A nagy utazások alkalmával általában borzasztóan izgulok – a férjem igazi vándormadár, ő nagyon szeret túrázni, kirándulni a világ különböző tájain. Talán nem unom halálra magam, ha beszélek egy kicsit közös útjainkról, kalandjainkról. Egyszer Egyiptomban is jártunk, sajnos fájt a hasunk két napig a víztől, ugyanis ahol megszálltunk, nem vigyáztak arra, hogy az idegen országból származó vendégek teste nincsen hozzászokva a víz helyi összetételéhez.

Mindenesetre fájt az a két nap, de a továbbiakban búvárkodtunk, megnéztük a piramisokat, és még tevén is ültem. A tulajdonos meg akart venni Árontól, azt mondta, ad értem három tevét, meg egy pizzát. Áron nevetett, azt mondta, a pizzával is beérné, aztán amikor a tevetulaj megragadta a karom, hogy magához húzzon, Áron egy gyomorból jövő morgást hallatott, és a derekamba kapaszkodott, az idegen férfikezet pedig leszakította rólam. Én persze máig sem nevetek rajta, de ezt a történetet Áron mindig nagy hévvel és boldogsággal regéli el, jaj, egyszer majdnem eladtam Reginát egy pizzáért. Mindenesetre ezt leszámítva egészen jól megvagyunk, a haragom iránta csak ezeken a családi ebédeken támad fel, amikor dicsekedve, büszkén meséli, hogy majdnem elveszített. Bár gondolom ebben a történetben a hősies megmentése, férfias kiállása a lényeges.

Mindenesetre most nem Egyiptomba, hanem egy közelebbi városba, Prágába tervezünk elutazni. Nagyon régóta szeretném látni a budapesti aurával rendelkező Prágát, igazából én erőltettem ezt Áronnak, hogy menjünk, vegyünk ki szabadságot, és száguldás. Autóval indultunk el, előtte megrendeltük a netről a 205 55 r16 nyári gumi négy darabját. A gumidiszkont.hu oldalát Áron nagyon szerette, mert kiváló minőségű árut biztosítottak a vevőiknek, elfogadható pénzösszegért. Bár Áron bármi áron megvette volna ezeket a gumikat, annyira elégedett volt velük. Egyszer a 205 55 r16 nyári gumi elkísérte őt a világkörüli útjára is, nyilván, ahol kellett, ott hajóra szállt, de alapvetően szállíttatta magával az autót, mert szeretett volna autókázni felhőtlenül, szabadon. Amikor a 205 55 r16 nyári gumival utazott messzi tájakra, még nem ismertem őt, csak tőle és a barátaitól hallottam érdekes történeteket a kalandról. Azt mesélte Iván, Áron legjobb barátja, és a kirándulásokban egyik legfőbb társa, hogy a gumi mindent kibírt. Még a görögországi forró aszfaltot is. Amikor beült Áron kocsijába, és az megindult, egészen különös érzés fogta el őt, a tökéletesség érzése. A 205 55 r16 nyári gumi úgy vitte őket a hátán, mintha nem négy nyolcvan kilós férfi ülne abban a viszonylag kicsi kocsiban. Olyan volt, mint egy gyönyörű és széplelkű nő. Iván úgy érezte, szeretne kiszállni, és megcirógatni a domborodó barázdákat a keréken, becézni őket, mint a szép lányok vállait tavaszi éjszakákon.

Mindenesetre, amikor elindultuk Prágába, én is élesen éreztem a különbséget. A gumi tényleg szinte siklott a betonon, akárha egy modern hajó volna a szélcsendes tengeren. Nagyon jó érzés volt, és most egyáltalán nem túlzok. Ha lehetne, Áron kocsijában laknék, természetesen ezek miatt a zseniális gumik miatt. Prága is nagyon szép volt amúgy, de annyira le voltam nyűgözve a nyári gumitól, hogy szinte nem is értem fel ésszel, össze sem lehet hasonlítani a város iránt érzett rajongásomat a lenyűgözöttséggel, amit a gumi generált bennem.

Tényleg csodálatos és lehengerlő érzés volt.

Azóta is minden barátomnak ezt az autógumit ajánlom, mert ennél jobbat nem kapni a piacon. Bátran el lehet vele menni a világ végére is, ezt Áron esete is bizonyítja. Minden kátyút és agresszív gumievő anyagot kiáll, legyőz. Éljen a gumidiszkont.hu, éljen a 205 55 r16 nyári gumi!